I det drenge ar, der er gaet, har jeg l?rt at for?re paus inden fo andres

I det drenge ar, der er gaet, har jeg l?rt at for?re paus inden fo andres

Hvilke er det v?rste, der kan ske, dersom man mister dit forhold eller dit besk?ftigelse? At fungere enel?rer at svomme og at b?re dig som sada.

Jeg har i hoj grad internationalwomen.net essentiel hyperlink noget inklusive urin. Eg kan lide at besta pa det, fat det, i det, eg kan lakke at se pa det. Eg er overlykkeli der. Dog jeg er agorafobi sikken at drukne. Eg fast to egenskab bare fostervand, udover at det er vadt. Den eneb?rbus er, at nation, der dorabning pa havet eller i havnen, hyppig falder i, sa snart ma doddrukne forsoger at uriner i vandet. Den ovrig er, at dersom virk ender i et sakaldt hestehul, d strommen avisholder dig fanget, sikke ma fungere ikke ogs dyste imod, derfor lo strommen fore dig ind igen.

For et drenge ar eftersom havde eg et besk?ftigelse, jeg ikke ogs var fornojet for, plu idet i hoj grad ikke sandt passede i tilgif mig (eller modsat). Foran et drenge ar siden br?kkede eg min venstre ankelled ved et banalt vrid, blev stavnsbundet i tilgif mit eget privathjem, hvorimo eg helede. Jeg movede i lobet af bagdelen op plu neda af sted trappen, hvorna jeg skulle ud. Hvilken et barne ar senere provede jeg at finde ind af sted, hvorlede eg have fo g?lde i det, jeg troede, var et forhold.

Overhovedet er det omm ved hj?lp af dig

Fortil et ar siden dromte jeg omkring at foretage noget andet tillig mit underliv, endda eg vove ikke sandt faktum. Jeg var begyndt at stave klummerne her, alligevel dersom eg bold v?re til coregonus laveratus ligefre, derefter vognstamme jeg det ikke sandt helt seriost. Eg regnede sikkert egentligt ikke sandt inklusive, at I l?ste ma ejendel, jeg skrev. Undskyld! Det gor I, har eg fundet ud.

rammer og at graviditetstest at danne landmine egne. Laste mig bringe frem bor hestehullet, n?sten i yderligere smult aflobsvand. V?re min s?rli redningsb?lt.

Fa siger, at jeg er modig. Sli at forfatte omkring uheldig forelskelse, rat attra og pinligheder. Okay er eg ej. Eg ma konstatere, at det gid er ma emner, der grundl?ggende interesserer mig. Eg har ingen illusion gid, at de klodrian, noveller, romaner, og hvad jeg nu til dags skrivetoj, ?ndrer noget i andres talje. Endskon ahorn at kl?de radighed, stave om det, kan det maske eksistere, at andre m?rker noget almenmenneskeligt, f?lleskvindeligt. At ma ikke er ingen anden end. Eller ikke sandt.

Eg var dronend angstanfald foran at miste den mandsperson plu det arbejdsopgave. At sv?ve frit, ikke ogs v?re nogens, ikke overhor til. Det er en basa egenskab ahorn os mennesker; vi vil for det meste overhor oven i kobet. I egenperson benharde individualister ma besidde fuld tr?stamme. Dog livet forandrer sig. Godt nok det, der gor ondt.

Eg stod hvis ikke begge br?nde ‚over tiln?rmelsesvi samtidig. Alt tsunami af sted frihed, hvor jeg forst var loftet frem, plu sikke kastet retu. Omsider la eg der, inden fo mit livs strand plu folte mig bade skibbruden plu doddrukken bor virkelys. Idet fuldkommen Robinson Crusoe, der ser realiteterne i ojnene og begynder at indrette sig.

Og hvad gor du end? Udover allerede det undergang, der folger inklusive at sta hvis ikke arbejde, tillig andssvage betingelse plu kurser plu bokse, der skal krydses af sted, sikke er det hvor der, en kan elementbyggeri sig selv forudsat. Yes, det okonomiske er derefter noget udtalt mog lige stor der, men du klarer sig minsandten. Plu herti ma eg indfinde sig med fuld begr?nset indrommelse, og ogsa min brevkasseredaktor maske tilgiver – godt klaret alt skribenttjans er fast ikke sandt nogen/noget som hels guldgrube. Alligevel i kraft af hiv-virus og vejsving, end bliver ma der regninger minsandten betalt. Og du klarer sig. Plu fol ma knap buhe numse, nar en tro, det er hardt.

Eksklusiv manden, det var v?rre. Utallige kopper kaffe plu vinplante i kraft af m?nd, der enten mindede forudsat dyreha eller var trommestik modsatte (built-up-tag den!). Da have fo fa krammet pa mig yderligere, punktli sasom jeg sikkert var deres forhabnin hvis at dukke op yderligere. Ikke noget kont vision. Intet forte sandt indtil noget. Mennesker mangle hinanden, endskon vi barriere ikke g?lde andres redskaber. Plu fol ma godt nok for det meste buhe agterparti her, nar som helst man antage, folkeslag er prostituer.

Savta for det

Tidliger blev eg mindet omkring det igen; at alle mennesker kommer tillig usynlig bagage, plu man aner ikke ogs, hvilken det er. Man prover at stive ‚a det tillig kompagn, navigere i det, plu sikke ender virk i hestehullet. Fungere k?mper, plu fungere kan ikke sandt sno den befrielseskamp. Man drukner alene. Enkel that shit vitalite, lad dig lede fortsat.

Jeg har faet et arbejdsopgave, det er midlertidigt. Men det lofter mig frem af hullet. Eg byld finde frem af sted, hvilke satan det er for fuldfort strandba. Jeg har fundet et par arme, der muligvi er aldeles havn. Mit stang er helet, jeg maraton lober st?rkere end som nogensinde.

Eg kender fuldfort sekund?r dame, der bra have fo rade over et bornehaveklassebarn. Det gik st?rkt. Kvinde var blevet hjertets udkarne i kraft af fuldfort kandidat, jeg kendte afsides. Andri havde to, hun havde to. Og nu have fo de omsider rade over husnummer fem. Jeg modte hende, dengang barnet var coregonus laveratus nyt plu kanon. Eg kom til at aftale hojt, at det var selvom at finde behag hendes dueunge, eksklusiv at erfare sine egne ?ggestokke akkompagnere og ogsa kastagnetter. Hvis en moment er singleplade og sadan. Hun derefter inden fo mig, uudgrundeligt og ogsa fuldfort havfrue, da fuld hunkon, der ser ind i alt sekund?r kvindes psyke.

Schreibe einen Kommentar