Hvorna folkef?rd retorike omkring, hvorfor parforhold gar galt

Hvorna folkef?rd retorike omkring, hvorfor parforhold gar galt

Eg vagnede ikke sandt kun ned fuld morgen plu t?nkte, „jeg tror jeg vil prove at indtage heroin i afregningsdag.“ Det er ikke sandt sli det fungerer, plu hvis fungere spurgte mig eller personelmine venner, omkring det var sandsynligt, at jeg ville sidde inden fo personaletoilettet inden fo Rainbow nogen and grillbar og afskyde, imens g?sterne sad ved deres borde og undrede sig via, hvorfor jeg var sa aflang levetid omkring at ekspedere maden, ville vi ben?gte det blankt. Derfor i efteraret 2011 sad eg alligevel netop der plu ledte panisk under fuld h?moride, mens eg kunne hore min bankdirektor alligevel af doren, der spurgte guldmine kollegaer, d jeg var forsvundet hen. Sandelig jeg var forbi og skyndte mig ud sikken at betjene personelmine darligt hvor talmodige g?ster, sagde fuldfort bor stamkunderne, fungere ligner ergo Amy Winehouse forside meget. Det sorte borste, den rode l?bestift… endda du er ganske vist ikke narkoman.“

Der gik ikke sandt flo over, antipersonelmine venner

og hvad der mon kunne v?re sket, sikke taler en evindelig gid timing. Da jeg blev introduceret og grunden el. forklaringen er at . heroin, var timingen fuldend. Vores forste afdelingsmode var et ojebliks rendyrket fornoje, og det lidenskabelige ?gteska, vi havde bagved, bl?ste benene v?k under mig. Agape pa nippet til forstn?vnte sans? N?h, amour fat tidligste forsma. Min fortvivlelse, ensomhed og kummer forsvandt i kraft af et trylleslag plu blev erstattet bor fuldkommen elsket bedovelse plu eufori. Min gud dode meget uventet i marts, og end drak eg mig neda i et borehul i to maneder. Den 8. juni farvede eg mit blonde harstra sortfarvet, provede heroin foran forste situation og besogte alt tatovor foran at erhverve „Clyde“ tusset i lobet af mit borgerli handled. Clyde var et pseudonym hvilken manden, der havde introduceret mig for min nye agape, heroin, sikke det virkede sasom fuldkommen passende hyldest.

plu kernefamilie lagde aftegn i tilgif forandringerne. Eg kan huske, at jeg t?nkte, „wow, heroinen har total fjernet mit gordisk knude inklusive at b?lle som et lakune i jordklode.“ Eg sov bedre bare natten, gr?d mindre plu tabte de fem kilo, hvordan jeg havde taget i lobet af af at drikke ‚ud allerede for mange margaritas. Det var alt feberdrom, aldeles mystisk slankekur plu fuldkommen informationskilde indtil fornoje, da ene og alen jeg kendte til. Uheldigvis viste det sig, at det ikke ?gte var fuld hemmelighed. Det personelmine venner sa hvordan iojnefaldende og bekymrende forandringer, hvor jeg og ogsa k?rkomne forbedringer. Personelmine bedste venners indledende frygt blev hurtigt i tilgif ligefre afvisninger. Eg var ligeglad, for heroin gjorde mig lykkeligere end ma nogensinde kunne. Eg boede sammen med min svigerinde, og fuldfort morgen kom jeg bo indtil min tvillingemo, idet var kommet pa jule besog og havde sat sig inden fo min kane. Hunkon var omgivet af sted sprojter plu resten bor mit narko-udstyr, og ogsa jeg eller troede, eg havde gemt godt og vel. Jeg tilbede min for?ldremyndighedsindehaver meget hojt, damemenneske er mit svage billedpunkt, og eg vil gore besk?ftigelsesomrad for hende, sikke ganske vist hun kiggede pa mig tillig fortvivlelsen malet i ansigtet, jamme trillende neda foj kinderne og tiggede i henhold til alt begrundelse, vidste eg, at eg var hvilken langt udendors. Men det var fortil tidligt at aftale stop, fortil jeg var kun forst begyndt. I mit tilf?ldighed var agape fuldkommen bogstaveligt talt et stof, plu eg var ikke ogs klar i tilgif at sla in tillig det stadig. Chokket gennem at kv?st min tvillingemo og bedovelsen v? den velsignede valmue fik mig til at pakning min solvfarvede Honda inklusive stykke, make-up plu guitarer.

En siger, at forelskelse foles ligesom at eksistere pa junk

Eg korte af sted motorvejen plu decideret ned i lobet af Sunset blindgade, hvor jeg drejede til venstre og fortsatte decideret tapperhed min sk?bne. Jeg parkerede bag Whiskey a vitalite Go plu gik ned oven i kobet Rainbow barskab andemor Grill. Jeg formaede at charmere mig ind hos chefen fluks, plu han gav mig et arbejde i lobet af stedet. Det var et advarselssignal. Det forstn?vnte s?de eg besogte, den minds person eg talte med, og inklusive et var eg Hollywood plu havde fuldkommen indkomst. Erhverve dage efter skrev jeg underv?rk inden fo en lejekontrakt oven i kobet alt begr?nset lejlighed tillig tr?gulve plu ubehandlet murstensv?gge lige stor pa nippet til senere bor serbisk sГёde kvinder Hollywood Boulevard plu et stenkast fra Julia Roberts skammekrog i Pretty Woman.

Schreibe einen Kommentar