Er som dejtat och inneha nagon serios forhalland, hurdan tittad kontakten ut i inledningen?

Er som dejtat och inneha nagon serios forhalland, hurdan tittad kontakten ut i inledningen?

Innan mi traffade uppsyn gosse sa dejtade mi flera killar under marklig ar

Jag ager varit ensamstaende i tre ar sam traffat markli man under saken dar tiden. Det age blivit markli mot sam kuttra sju och forsena age kontakten glesnat. Sjalv trivs bra med att besta sjalv odla mig inneha ej brattom att finna e.

Men for markli veckor darefter stotte jag pa nagon karl sasom jag kande att wow honom vill sjalv bilda kanna. Vi bytte siffra samt age traffats nago gang efter det. Vi kakade middag sam mig fick nagon hejdakyss. Han gjorde inga inviter mo att vi skulle se varandra. Nu snacka vi varenda sam varannan dag igeno SMS och han vill ses igen. Skada mo avvikelse a alla andra karlar mi traffat sa tala han aldrig ifall kuttra sju tillsamman jag sam skickar inga sexinviter mm. Framst tittade sjalv det br men genast borjar mig funder forsavitt det kan befinna sa att mig inte attraherar honom. Blir lite orolig eftersom mig kanner att mi kommer falla dit redig stav honom om vi fortsatter ses.

Besvarande gallande traden Ni saso dejtat samt inneha nagon seriosa forhalland, hur sag kontakten ut i inledningen? Anonym (forha­llande­) Aldre 15 Jan Uppgifterna du anger nar du diggar alternativ ogillar en inlagg kommer ej att existera synliga stav andra.

Killar sasom kom samt gick. Av och till vart jag mer hugad sam emellanat varje do mer intresserade. skad aldrig fanns det en sasom kandes som „den ratte“. Skad sa dok nagon frank upp saso sjalv enbart kande jag ratt attraherad fran sam det verkade sasom forsavit aven han tyckte likadant forsavitt undertecknad. Var etta dejt varenda mysig och angenam dartill avslutades tillsamman hejdakyss samt konversera forsavitt att vi skulle ses upprepa. Precis sasom i ditt kollapsa odl blev det darpa SMS-kontakt till att ga av stapeln med, ja det var val enbart villig det sattet vi hade beroring do etta veckorna. Skada det var valdigt stadade sam fina mess – inga sexanspelningar arme ej (vliket mi kande varenda valdigt skont emeda det av och till kommit sadana a killar mig tidigare dejtat) utan blott mess saso mig blev gladlynt och pirrig ovanfor sam darborta sjalv forstod att han villig ville mota mej aterigen.

Sa traffades vi villig nagon dejt upprepa och han fragade forsavitt mig ville komma med boning till honom. Att mig varje odl huga itu honom gjorde medan att sjalv blev fa radd, enar det varenda inte saker mark pro mig – sjalv varenda ju erfaren att dejta killar saso stav jag mestadels varje mer eller mindre ointressanta. Sa jag stod over invitera att fara bo mo honom – avsevart for att sjalv ganska hade fa panik over situationen samt bevara mej personligen enar jag kande att mi holl pa att dala riktig kopiost for honom. Killen accepterade absolut sam hallet att sjalv ick ville folja tillsamman honom boplats sam tyckte det varje fullkomligt soft. Det varje aven nagon exceptionell situation stav jag enar mig var erfaren att killar i det ha situatione „forsvann“ samt ick horde fran sig mer. andock vi traffades igen pa city samt kommande passag blev jag lite mer tapper och ville halsa pa hemma hos honom.

Darborta hettade det darnast mot driftig kvallen samt det varje omkring sjalv sasom fick greppa initiativet at banka baver. Emedan blev han lite tveksam sam fragade om mi minsann tyckte det varenda javisst samt undrade ifall mig ej tyckte att vi inte gick pro fastning fram. vilket mi fick beskriv att sjalv inte alls tyckte att vi gjorde. Emedan hade vi nagon supertrevlig kvall/natt Han ar bara nago fullkomligt gullig sam genomsnall kis sasom befinner si superomtanksam. foljaktligen ville han att sjalv skulle ma odl finemang sasom genomforbart sam ick kanna mig pressad villig nagot taktik.

Odl inneha n traffat nago frank saso kontaktar de varje sam varannan dag, sasom ej skickar dej sexanspelande mess och som sager att han VILL traffa dig upprepa. emedan befinner sig det mer eller mindre fardigt att det tvingas vara nagon GULDkille du mott!

Hurdan det darnast gick for jag? Killen har jag omedelbart varit sammanlagt tillsammans i 5 ar sam det ar saken da goaste ungerska fru, snallaste och mest omtanksamma person hane kan klura sig. darpa ar mi fortfarande grym attraherad fran honom och odl kommer det bestamt att bibehalla!

Det inneha aldrig blivit nagot allvarligt med e

Jattejatte- salighet at tillsammans den narvarande killen du mott samt se till att lite ut honom villig nagon dejt mo odla snart sasom du/ni kan!!

Schreibe einen Kommentar